Matematik/Gæstehus/Nobelparken/Ole Rømer

Gæsteetage på Institut for Matematik

Institut for Matematik råder over 6 gæstelejligheder og 12 gæsteværelser beliggende på øverste etage i bygningerne 1530 (A), 1535 (B) og 1540 (R).

Find information om booking/priser her

Se billedserie

NB: fra 1. september 2013 er der for selvbetalende gæster ikke længere mulighed for at afregne kontant, men udelukkende med Visa eller Master Card.

Kontakt:
Lene Bongaarts
lene@math.au.dk


Gæsteboliger i Nobelparken

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S (FEAS) har opført i alt 28 gæsteboliger i Nobelparken på adressen Jens Chr. Skous Vej 20, 22 & 24, som udlejes til udenlandske gæsteforskere med tilknytning til Aarhus Universitet ved ophold i mere end en måned.

Der er 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, som udlejes fuldt møblerede og er rigt forsynet med sengetøj, køkkengrej, etc. Der er endvidere opkobling til universitetets telefon- og edb-netværk.
Fællesfaciliteter omfatter tagterrasse, vaskerum, oplagringsrum, aktivitetsrum samt cykel- og bilparkering. Der kan lånes babysenge til små børn og madrasser til at lægge på gulvet til børn, der er lidt større. Desuden kan der lånes Tripp Trapp-stole.

Kontakt:
Helle Fæster
ha@auff.au.dk
Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S
Finlandsgade 14
DK-8200 Aarhus N
Tel:  + 45 8715 3363
Fax: + 45 8618 4414


Forskerboliger i Ole Rømer Observatoriet

Den 21. juni 2012 blev den nye observatorievilla i det gamle Ole Rømer Observatorium syd for Havreballeskov officielt indviet.

De nye lejligheder, der er blevet døbt efter de fire astronomer, Aristoteles, Brahe, Kopernikus og Kepler, fungerer som gæsteboliger for udenlandske gæsteforskere ved Aarhus Universitet.

Lejlighederne administreres af Forskningsfondens Ejendomsselskab, på samme måde som gæsteboligerne i Nobelparken.