Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Kemi Vejledninger Support-enheder Sekretariatet Annoncering af nyheder og arrangementer

Annoncering af nyheder og arrangementer

På Institut for Kemi annonceres nyheder og arrangementer efter relevans på institutsiderne (chem.au.dk), på medarbejdersiderne (chem.medarbejdere.au.dk), på studiesiderne (studerende.au.dk/studier/fagportaler/kemi/) eller på infoskærmene i forhallen og i kantinen.

Disse medier bruges til at informere om foredrag, arrangementer i huset, ph.d.-forsvar, kvalifikations- og kandidateksamener samt til generel information for medarbejdere, studerende og husets øvrige brugere.

Vi formidler gerne informationerne, store som små historier, foredrag, forsvar osv.:
Send en mail til chem@au.dk med tekst/billede, så annonceres der de relevante steder.