Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Kemi Interne IT-systemer ChemDraw, ChemBioOffice, Chemoffice Professional etc.

ChemDraw, ChemBioOffice, Chemoffice Professional etc.

ChemDrawOffice Professional 17.0

En ny version af ChemOffice er udkommet (Ver. 17.0)

PerkinElmer / Cambridgesoft har indført med dette også en anden måde at få licenserne uddelt. Det sker fremover via en online registrering ved ’flexera’.

Til registrering / installation o.l. følg denne vejledning.

PerkinElmer bekræfter, at alle problemerne med Mac computer er løst, derfor kan man sagtens opdatere til 17.0.

Version 16 eller 15 kan stadig bruges indtil videre, det er ikke et krav at opdatere.

Ved andre problemer kontakt Thomas Breitenbach (breitenbach@chem.au.dk

Til registreringen skal du have en e-mail adresse under et af følgende domæner:

• @chem.au.dk
  • @inano.au.dk
  • @stud.au.dk
  • @agro.au.dk
  • @eng.au.dk

Er du studerende og derfor ikke har mailadresse under et af overstående domæner, skal du kontakte chem@au.dk som vil sørge for, at du får en @stud.au.dk-adresse. Skriv en mail fra din @post.au.dk-mail (af verificeringshensyn - ellers besvares den ikke), der indeholder følgende:

• Studienummer
  • Hvilket kemikursus du er tilmeldt.

Download

Vær opmærksom på, at det kan tage lang tid til at downloade og installere softwaren.